学苑简介 网上报名 免费试听 学苑论坛 学苑图书 全国分校

学苑教育
学苑教育同等学力
   学苑教育 > 同等学力 > 每日一练 > 正文
2018年同等学力英语完形填空练习
作者:佚名   来源:本站原创  日期:2018-7-8 10:00:02  点击数:

NASA successfully ____1____ space shuttle Discovery on Tuesday, but anxiously ____2____ video showing debris ____3____ from the craft during liftoff, the same problem that caused the fatal Columbia ____4____ 2-1/2 years earlier.

  The debris did not ____5____ to hit the shuttle during the smooth morning blastoff, marking a triumphant U.S. return to ____6____ space travel after the long struggle to ____7____ from Columbia's breakup over Texas.

  Engineers hoped to know by Sunday whether Discovery was damaged and whether the crew should ____8____ repairs, flight operations manager John Shannon said.

  A chunk of foam from an external fuel tank ____9____ Columbia's wing during liftoff on Jan. 16, 2003, and caused a breach that ____10____ the shuttle apart when it reentered Earth's ____11____ 16 days later. All seven astronauts ____12____ were killed.

  Discovery, also carrying seven crew members, ____13____ into slightly hazy skies on Tuesday, leaving behind a trail of smoke and flames, while the roar of its booster rockets rattled windows and shook the ground ____14____ Cape Canaveral in Florida.

  "I want to ask you all to take note of what you saw here today," said NASA's new administrator Michael Griffin, basking in a palpable sense of relief that swept through the launch management team after Discovery safely reached ____15____.


  1、A.initiated  B.started  C.launched  D.lifted

  2、A.recovered  B.reviewed  C.reduced  D.recast

  3、A.falling  B.topping  C.departing  D.diving

  4、A.disaster  B.drama  C.incident D. dilemma

  5、A.like  B.seek  C.approach  D.appear

  6、A.human  B.mankind  C.peopled D. manned

  7、A.remind  B.recover  C.recall  D.repeat

  8、A.deny  B.tempt  C.term  D.attempt

  9、A.hit  B.touch  C.bounce D. encounter

  10、A.cut  B.divided  C.taken D .tore

  11、A.field  B.ring  C.atmosphere D. surface

  12、A.boarded  B.aboard C. hooked  D.dwelled

  13、A.flied  B.sent C. scooted D. soared

  14、A.across  B.crossing  C.through  D.thereafter

  15、A.ring  B.sky  C. orbit  D. earth


 参考答案:

  1、C 2、B 3、A 4、A 5、D 6、D 7、B 8、D

  9、A 10、D 11、C 12、B 13、D 14、A 15、C

更多复习资料请关注学苑核心微信号

【学苑教育官网】http://www.xycentre.com/

【学苑教育学习网】http://www.xycentre.org/

【辅导报班电话】:4006218199

  关注学苑管理类联考微信号:xyuan62513012

学苑同等学力保过班


订阅学苑教育同等学力备考期刊

学苑教育新浪微博
总部地址:北京海淀区海淀区苏州街55号名商大厦10层1002室 免费咨询:400-621-8199
版权所有:学苑教育