学苑简介 网上报名 免费试听 学苑论坛 学苑图书 全国分校

学苑教育
学苑教育同等学力
   学苑教育 > 同等学力 > 每日一练 > 正文
2018年同等学力英语完形填空练习
作者:佚名   来源:本站原创  日期:2018-7-8 10:34:00  点击数:

Most people have no idea of the hard work and worry that go into the collecting of those fascinating birds and animals that they pay to see in the zoo. One of the questions that is always asked of me is ____1____ I became an animal collector in the first ____2____.The answer is that I have always been interested in animals and zoos. According to my parents, the first word I was able to say with any ____3____ was not the conventional “mamma” or “daddy”, ____4____ the word “zoo”, which I would ____5____ over and over again with a shrill ____6____ until someone, ins groups to ____7____ me up, would take me to the zoo. When I ____8____ a little older, we lived in Greece and I had a great ____9____ of pets, ranging from owls to seahorses, and I spent all my spare time ____10____ the countryside in search of fresh specimens to ____11____ to my collection of pets. ____12____ on I went for a year to the City Zoo, as a student ____13____ , to get experience of the large animals, such as lions, bears, bison and ostriches, ____14____ were not easy to keep at home. When I left, I ____15____ had enough money of my own to be able to finance my first trip and I have been going regularly ever since then. Though a collector's job is not an easy one and is full of disappointments ,it is certainly a job which will appeal to all those who love animals and travel .


  1、A.how  B.where  C.when  D.whether

  2、A.region  B.field  C.place  D.case

  3、A.clarity  B.emotion  C.sentiment  D.affection

  4、A.except  B.but  C.except for  D.but for

  5、A.recite  B.recognize  C.read  D.repeat

  6、A.volume  B.noise  C.voice  D.pitch

  7、A.close  B.shut  C.stop  D.comfort

  8、A.grew  B.was growing  C.grow  D.grown

  9、A.many  B.amount  C.number  D.supply

  10、A.living  B.cultivating  C.reclaiming  D.exploring

  11、A.increase  B.include  C.add  D.enrich

  12、A.later  B.further  C.then  D.subsequently

  13、A.attendant  B.keeper  C.member  D.aide

  14、A.who  B.they  C.of which  D.which

  15、A.luckily  B.gladly  C.nearly  D.successfully


 参考答案:

  1、A 2、C 3、A 4、B 5、D 6、C 7、B

  8、A 9、C 10、D 11、C 12、A 13、D 14、D 15、D

更多复习资料请关注学苑核心微信号

【学苑教育官网】http://www.xycentre.com/

【学苑教育学习网】http://www.xycentre.org/

【辅导报班电话】:4006218199

  关注学苑管理类联考微信号:xyuan62513012

 

 

学苑同等学力保过班


订阅学苑教育同等学力备考期刊

学苑教育新浪微博
总部地址:北京海淀区海淀区苏州街55号名商大厦10层1002室 免费咨询:400-621-8199
版权所有:学苑教育