学苑简介 网上报名 免费视听 学苑图书 全国分校

学苑教育
   学苑教育 > 管理类联考 > 学科资料 > 英语二 > 正文
【管理类联考】备战2019年英语(二)强化练习 15
作者:佚名   来源:本站原创  日期:2018-10-9 9:44:17  点击数:581

【管理类联考】备战2019年英语(二)强化练习 15

来源:学苑教育  编辑:九岁红

2018年10月9日)

 

导读】:距离2018年全国硕士研究生统一考试仅有72天,为此学苑教育教学中心为保证大家在本次考试中轻松过关,针对2019年管理类联考强化复习编辑以下复习资料,来帮助大家顺利过关。

学苑教育,专注在职管理类联考21年。

Text10

  When Thomas Keller, one of America’s foremost chefs, announced that on Sept. I he would abolish the practice of tipping at Per Se. his luxury restaurant in New York City, and replace it with European-style service charge, I knew three groups would be opposed: customers, servers and restaurant owners. These three groups are all committed to tipping--as they quickly made clear on Web sites. To oppose tipping, it seems, is to be anticapitalist, and maybe even a little French..

  But Mr. Keller is right to move away from tipping-and it’s worth exploring why just about everyone else in the restaurant world is wrong to stick with the practice.

 

  Customers believe in tipping because they think it makes economic sense.”Waiters know that they won’t get paid if they don’t do a good job”is how most advocates of the system would put it. To be sure, this is a tempting, apparently rational statement about economic theory, but it appears to have little applicability to the real world of restaurants.

  Michael Lynn, an associate professor of consumer behavior and marketing at Cornell’s School of Hotel Administration, has conducted dozens of students of tipping and has concluded that consumers assessments of the quality of service correlate weakly to the amount they tip.

  Rather, customers are likely to tip more in response to servers touching them lightly and leaning forward next to the table to make conversation than to how often their water glass is refilled--in other words, customers tip more when they like the server, not when the service is good. Mr. Lynn’s studies also indicate that male customers increase their tips for female servers while female customers increase their tips for male servers,.

  What’s more,. consumers seem to forget that the tip increases as the bill increases. Thus, the tipping system is an open invitation to what restaurant professionals call “upwelling”: every bottle of imported water, every espresso and every cocktail is extra money in the server’s pocket. Aggressive upwelling for tips is often rewarded while low-key, quality service often goes unrecognized.

  In addition, the practice of tip pooling , which is the norm in fine-dining restaurants and is becoming more in every kind of restaurant above the level of a greasy spoon , has ruined whatever effect voting with your tip might have had on an individual waiter . In an unreasonable outcome , you are punishing the good waiters in the restaurant by not tipping the bad one . Indeed , there appear to be little connection between tipping and good service .

 

1.It may be inferred that a European-style service______.

A) is tipping-free         B) charges little tip

C) is the author’s initiative      D) is offered at Per-se

 

2.Which of the following is NOT true according to the author .

A) Tipping is a common practice in the restaurant world.

B) Waiters don’t care about tipping

C) Customers generally believe in tipping.

D) Tipping has little connection with the quality of service.

 

53.According to Michael Lynn’s studies, waiters will likely get more tips if they______

A) have performed good service

B) frequently refill customers’ water glass

C) win customers’ favor

D) serve customers of the same sex

 

54.We may infer from the context that “upwelling”(Line 2, Para 6) probably means ________

A) selling something up

B) selling something fancy

C) selling something unnecessary

D) selling something more expensive

 

55.This passage is mainly about __________

A) reasons to abolish the practice of tipping

B) economic sense of tipping

C) Consumers’ attitudes towards tipping

D) tipping for good service

【辅导报班电话】:400-621-8199

  关注学苑管理类联考微信号:xyuan62513012

[答案与考点解析]

1.A  【2019学苑教育】这道题的定位在原文第一段。选项AB不难看出是对立的。C项明显错误,不要小费的是Thomas Keller 。D项虽然对,但是这是原文中明确给出的细节,题目要求的是从文章inferred出来,所以D项不能选。

 

2.B【2019学苑教育】这道题是个细节列举题,B选项明显错误,原文定位在第一段,作者明确指出,反对这一做法的有三类人,一是顾客,二是服务员,三是餐馆经营者。A选项呼应的是原文第一段的abolish一词。C选项是原文第三段第一句话的重现。D选项实际上是解释C选项的原因,是第三段第二句话中的同义表达。

 

3.C【2019学苑教育】这道题是细节题,题目中的关键词就是Michael Lynn’s,找到其相关内容,即原文第四段。同义表达就是C选项。

 

4.C【2019学苑教育】这道题是个词汇题,其实答案就在这个词后面的那句话every bottle of imported water, every espresso and every cocktail is extra money in the server’s pocket.这句话就解释了upwelling一词的含义。很显然,这些东西就是饭馆经营者搭卖给消费者的,并不是消费者需要的。

 

5.A【2019学苑教育】这道题是个主旨题,题目很简单。文章的结构很清晰,作者上来先引出一个话题,然后引用其他众人的观点,分析了问题的原因。因此A选项正确。

 

谨请期待学苑教育即将推出的:

★★★【管理类联考逻辑】每周练习

★★★【管理类联考数学】每周练习

  我要报名
姓  名: E-mail:
电  话: 如何知道我们:
预约课程:  免费赠送一月联考邵宁词汇课程
 免费预约管理类联考MBA、MPA、MPACC基础班试听公开课
 免费预约MBA提前面试备考讲座
备注信息:
学苑保过班
地址:北京海淀区海淀区苏州街55号名商大厦10层1002室 邮编:100872 传真:010-62511251
版权所有:北京学苑科技开发中心